Blog om sundere alternativer

Tone's

Cavebars

Cavebars / Nøddebarcavebars

  • 150g valnødder
  • 150g mandler
  • 150g hasselnødder
  • 200g kokosolie
  • 2ss honning
  • 1dl rosiner
  • 1dl revet kokos

Sæt ovnen på 175 grader. Læg nødderne på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag nødderne i 10minutter – ikke mere.

Smelt kokos olie, tilsæt honning i en skål.

Hakke nødderne i den størrelse du vil have dem i en foodprocesser. Hæld dem op i sammen med honning kokosolie blandingen og bland godt.

Hæld nøddebar blandingen på et bagepapir på evt en bradepande og flade den ud.

Læg bradepanden ind i fryseren i ca 20min.

Tag ud og skær nøddebarerne med en pizzakniv i den størrelse du vil have dem og pak hver bar ind i wrap.

Opbevares i køleskab.